Handgemaakte illustraties
Winkelwagen   (0) - €0,00

Persoonlijk geboortekaartje

Zijn jullie op zoek naar een lief of stoer, modern of klassiek, strak of uitbundig geboortekaartje? Voor een uniek en persoonlijk geboortekaartje ben je hier aan het goede adres. Vanaf 25 kaarten maak ik speciaal voor jullie kleine wonder een geweldige kaart.

Hieronder vind je een selectie van de geboortekaartjes die ik heb gemaakt. Klik op een kaartje dat je leuk vindt en begin met het ontwerpen van je eigen geboortekaartje. Welke afbeelding kies je? En welk lettertype? En welke kleur envelop?  Of heb je zelf misschien een leuke foto die je er bij wilt hebben? Het kan allemaal. Laat mij jullie specifieke wensen weten en we maken er een unieke kaart van. 

Wil je een proefdruk, bestel dan één kaart. Deze kost €5,45 en ik stuur jullie dan eerst een bestandje per mail met hoe het kaartje zou kunnen worden, inclusief de binnenkant.  Als jullie die mooi vinden laat ik hem speciaal voor jullie drukken en stuur hem op.Persoonlijk geboortekaartje ballon jongen
Persoonlijk geboortekaartje ballon jongen

Persoonlijk geboortekaartje ballon jongen

Persoonlijk geboortekaartje ballon jongenWitte kaart met daarop een getekende ballon die is geschilderd in pastel kleuren, baby grijs en baby blauw. Naast de ballon staan hartjes in donker blauw en wi..

€5,45
Persoonlijk geboortekaartje boom
Persoonlijk geboortekaartje boom

Persoonlijk geboortekaartje boom

Persoonlijk geboortekaartje boomGeschilderde boom op een pastel achtergrond. De boom heeft bladeren in de vorm van gekleurde hartjes. Stel je eigen unieke geboortekaartjes samen. En vraag je proefdruk..

€5,45