Handgemaakte illustraties
Winkelwagen   (0) - €0,00

Persoonlijke trouwkaarten

Uitnodigingen, "Save the date"-kaarten, menukaarten, "R.S.V.P."-kaarten, "Bedankt"-kaarten of andere kaarten nodig voor jullie bruiloft? Met honderd getekende hartjes, bomen, beesten of iets anders waar jullie van houden? Voor een unieke en persoonlijke trouwkaart ben je hier aan het goede adres. Vanaf 25 kaarten maak ik speciaal voor jullie mooiste dag een geweldige kaart.

Hieronder vind je een selectie van de trouwkaarten die ik heb gemaakt. Klik op een kaart die je leuk vindt en begin met het ontwerpen van je eigen trouwkaart. Welke afbeelding kies je? En welk lettertype? En welke kleur envelop?  Of heb je zelf misschien een leuke foto die je er bij wilt hebben? Het kan allemaal. Laat mij jullie specifieke wensen weten en we maken er een unieke kaart van. 

Wil je een proefdruk, bestel dan één kaart. Deze kost €5,45 en ik stuur jullie dan eerst een bestandje per mail met hoe de kaart zou kunnen worden, inclusief de binnenkant.  Als jullie die mooi vinden laat ik hem speciaal voor jullie drukken en stuur hem op.

Hartjes ballon menukaart
Hartjes ballon menukaart

Hartjes ballon menukaart

De ballon is getekend met zwarte inkt op een witte achtergrond. De verfstreep in de ballon zijn goudkleurig. Deze simpele maar toch chique menu kaart is perfect voor een hippe bruiloft.Stel je eigen u..

€2,75