Handgemaakte illustraties
Winkelwagen   (0) - €0,00

Detailhandel

Ben je detailhandelaar en heb je interesse in de producten van Petit Paris Illustraties of wil je meer weten over de verkoopprijzen en voorwaarden?

Alle kaarten van Petit Paris worden verkocht in sets van 10 stuks. Het mooist is als de kaarten allemaal bij elkaar staan in een molen; dat komt ook de verkoop ten goede. We hebben twee verschillende molens: een grote molen met 42 vakjes en een kleine tafelmolen met 16 vakjes. Een hele molen inkopen betekent dus dat je voor de grote molen van 42 vakjes 420 kaarten inkoopt en voor de kleine molen met 16 vakjes 160 kaarten. De molen zelf leveren we er dan in bruikleen bij. Naleveringen van kaarten worden vervolgens verzonden voor €5,75 per bestelling (gratis verzending voor een bestelling boven €75,-).

De kaarten zijn gedrukt in Nederland en van goede kwaliteit. De enkele ansichtkaarten kunnen ook geleverd worden met een passende envelop, omdat sommige mensen het toch prettig vinden om een kaart in een envelop te doen. De dubbele kaarten met envelop worden geleverd in een plastic hoesjes. 

In de webshop kun je zelf uit zoeken welke kaarten je zou willen verkopen, maar je kunt ons natuurlijk altijd om advies vragen welke kaarten het best verkopen; samen stellen we dan een mooie molen samen. Op deze site staan alleen de consumentenprijzen; voor inkoopprijzen voor detailhandel kun je ons het beste even een mail sturen met je bedrijfsgegevens.

Voor alle verdere vragen over verkoop en wholesale kun je mailen naar debbie@petitparisillustraties.nl.


Aanmelden