Handgemaakte illustraties
Winkelwagen   (0) - €0,00

Ansichtkaart Zeeuwse meisje geslaagd

  • Model: 10 199
  • Spaarpunten: 1
  • Beschikbaarheid: 43
Ansichtkaart Zeeuwse meisje geslaagdKaart Zeeuws meisje GeslaagdOp deze Zeeuwse kaart staat een Zeeuws meisje in Zeeuwse klederdracht op het strand. De dracht die ze aan heeft is geïnspireerd op de z...

Je bent niet ingelogd. Ben je een winkelier om inkopen te doen voor je winkel log dan hier in. Ben je een particulier, ga dan naar onze nieuwe particuliere website!

Tags: Ansichtkaart Zeeuwse meisje geslaagd, Ansichtkaart Geslaagd, Zeeuwse kaart, Zeeuws meisje, Zeeuwse klederdracht, strand, Arnemuiden, geslaagd, champagne, proost, gefeliciteerd,

Ansichtkaart Zeeuwse meisje geslaagd

Kaart Zeeuws meisje Geslaagd

Op deze Zeeuwse kaart staat een Zeeuws meisje in Zeeuwse klederdracht op het strand. De dracht die ze aan heeft is geïnspireerd op de zondagse klederdracht die werd gedragen door vrouwen in Arnemuiden. 

Deze Zeeuwse ansichtkaart is een super kaart om te versturen als iemand is geslaagd voor zijn of haar examen. Het Zeeuwse meisje heeft een groene champagne fles in haar handen, de en een kurk vlieg er als af! Tijd op te proosten of om naar het strand te gaan. Op de achtergrond een zomerse foto van het strand en de zee.

Tekst: Geslaagd

Formaat: 15 x 15 cm

excl. envelop

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gerelateerde producten