Kan ik mijn bestelling ook als cadeau naar iemand anders laten versturen?
Jazeker! Het is altijd leuk om iemand anders te verrassen. Vul bij factuuradres je eigen adres in en bij verzendadres het adres van de ontvanger en geef in het opmerkingsveld aan dat het om een cadeau gaat. Dan zorgen wij ervoor dat de geluksvogel zijn cadeautje thuisbezorgd krijgt en het feestelijk ingepakt is. Indien je er een persoonlijke tekst aan toe wilt voegen, kan je in hetzelfde opmerkingsveld een boodschap schrijven die we erbij doen. Je kan hiervoor een cadeaukaartje of een ansichtkaart uitzoeken en bestellen bij je bestelling.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
We streven ernaar je bestelling binnen 1-3 werkdagen te verzenden, vaak verzenden we je bestelling gewoon de volgende werkdag, bij drukkere perioden kan dit uitlopen tot 3 werkdagen. We hebben helaas geen invloed op de tijd die de bezorgdienst nodig heeft om het pakket op de juiste plek te krijgen, dus hou vooral in drukke tijden (zoals rond de feestdagen in december of in code-roodsituaties) rekening met extra levertijden.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
In sommige gevallen is het mogelijk in Eindhoven of Breskens de bestelling op te halen. Stuur ons een mail om te vragen wat de mogelijkheden zijn naar petitparismail@gmail.com 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Volg mij social media