Garantie & Klachten

Retour
Iedere bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en
verzonden. Het kan natuurlijk voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren of te ruilen voor een andere product.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen

Wil je één of meerdere producten ruilen?  Je kunt hiervoor contact opnemen met Petiparismail@gmail.com. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Stappenplan retourneren:

1.Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn
- Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

2.Verpak de artikelen goed, zodat ze weer onbeschadigd aankomen.

3.Schrijf het retouradres op de verpakking:
Petit Paris Illustraties
Oude Koudekerkseweg 86
4335 CE Middelburg

4.Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het pakketservicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

5. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.


Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch kan het wel eens voorkomen dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Ik heb een klacht wat nu?
Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht? Dit lossen we graag voor je op. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar petitparismail@gmail.com  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Het is voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

 Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via debbie@petitparisillustraties.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf    
 duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op:  
 Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:


a. die duidelijk persoonlijk van aard zijn; bijvoorbeeld gepersonaliseerde producten.
 b. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

Garantie

 Op papierwaar zit geen garantie

 Identiteit ondernemer

Petit Paris Illustraties
Oude Koudekerkseweg 86
4335 CE Middelburg


debbie@petitparisillustraties.nl
06-53904647


 
 
 

 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Volg mij social media