Foto

Wholesale en B2B

Heb jij een (web)winkel en heb je interesse in de verkoop van de Petit Paris producten?
Super leuk! We staan altijd open voor nieuwe verkooppunten.

Login en je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging dat je kunt gaan inkopen voor jou (web)winkel.

Informatie over het inkopen van de kaarten
  • Alle kaarten van Petit Paris worden verkocht in sets van 10 of 5 stuks. Het mooist is als de kaarten allemaal bij elkaar staan in een molen; dat komt ook de verkoop ten goede. We hebben twee verschillende molens: een grote molen met 42 vakjes en een kleine tafelmolen met 16 vakjes. Een hele molen inkopen betekent dus dat je voor de grote molen van 42 vakjes 420 kaarten inkoopt en voor de kleine molen met 16 vakjes 160 kaarten. De molen zelf leveren we er dan in bruikleen bij (50euro borg). Naleveringen van kaarten worden vervolgens verzonden voor €6,95 per bestelling (gratis verzending voor een bestelling boven €75,-).
  •  
  • De kaarten zijn gedrukt in Nederland en van goede kwaliteit. De enkele ansichtkaarten kunnen ook geleverd worden met een passende envelop, omdat sommige mensen het toch prettig vinden om een kaart in een envelop te doen. De dubbele kaarten met envelop worden geleverd in een plastic hoesjes. De enkele ansichtkaarten niet, die zijn dus ook iets gevoeliger voor vocht.
  • Omdat single use plastic niet meer van deze tijd is, ben ik gestopt met het inkopen van plastic hoesjes voor de kaarten. Dat betekend dat in 1 bestelling sommige kaarten nog wel een plastic hoesje hebben en andere niet. Dit is een tijdelijke overgangssituatie. 
  • In de webshop kun je zelf uit zoeken welke kaarten je zou willen verkopen, maar je kunt ons natuurlijk altijd om advies vragen welke kaarten het best verkopen; samen stellen we dan een mooie molen samen. Als je inlogt krijg je de inkoopprijzen te zien.
  •  

Voor alle verdere vragen over verkoop en wholesale kun je mailen naar debbie@petitparisillustraties.nl.


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Volg mij social media