Hoi, ik ben Debbie, de drijvende kracht achter Petit Paris. Als een eenmanszaak run ik deze webshop met trots en passie, waarbij ik me richt op het aanbieden van een unieke collectie producten die allemaal door mij persoonlijk zijn ontworpen. 

Wat begon als een plek voor ansichtkaarten en wenskaarten, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een diverse collectie. Bij Petit Paris vind je nu niet alleen prachtige kaarten, maar ook een compleet servies, posters, tassen, cadeaukaartjes, condoleancekaarten, magneten en verjaardagskalenders. En dat is nog niet alles - de collectie omvat verschillende ontwerpen, waaronder de charmante Zeeuwse meisjes, maar ook andere thema's zoals klaprozen, eenhoorns en auto's.

Bij Petit Paris streef ik ernaar om aan al jouw wensen te voldoen. Voel je vrij om zoveel producten te bestellen als je wilt! Als je iets specifieks zoekt, speciale verzoeken hebt, of gewoon je gedachten wilt delen over onze producten, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Jouw feedback is waardevol voor mij!

Wil je of de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Petit Paris? Volg me dan op instagram, daar post ik alle nieuwe ontwerpen.

Bedankt voor het bezoeken van Petit Paris. Ik hoop dat je iets vindt wat je leuk vindt. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om me een e-mail te sturen. 

Met vriendelijke groet,
Debbie - Petit Paris


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Volg mij social media