Zeeuwse verjaardagskalenders

Zeeuwse verjaardagskalenders
 
Welkom in onze webshop met de prachtige Zeeuwse verjaardagskalender op A4-formaat, geiillustreerd met stoere Zeeuwse meisjes! Deze kalender is niet alleen functioneel, maar ook een waar kunstwerk dat een vleugje Zeeuwse schoonheid in uw huis brengt. Of je nu zelf een Zeeuw bent of gewoonweg gecharmeerd bent door Zeeland, deze kalender is perfect om belangrijke datums en verjaardagen bij te houden.

A4-formaat: Deze kalender heeft het ideale formaat om op te hangen in uw keuken, kantoor of woonkamer. Het past gemakkelijk in de meeste interieurs.

Zeeuwse Meisjes: De illustraties van de Zeeuwse meisjes zijn met zorg getekend en geven de kalender een authentiek Zeeuws gevoel.

Praktisch: Naast de artistieke waarde is deze kalender functioneel, met voldoende ruimte om belangrijke data en verjaardagen te noteren. Zo vergeet u nooit meer een speciale dag.

Hoogwaardige kwaliteit: Onze kalender is gedrukt op hoogwaardig papier, zodat de afbeeldingen en data het hele jaar door helder en mooi blijven.

Uniek cadeau: Deze kalender is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familieleden die van Zeeland houden. Het is een geschenk dat het hele jaar door gewaardeerd zal worden.

 
Weergave:
Echte Zeeuwse verjaardagskalender
De enige echte Zeeuwse verjaardagskalender
Bekijk
Little Dutch Girl verjaardagskalender
Little Dutch girl verjaardagskalender
Bekijk
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe producten?

Volg mij social media